Startside

lørdag den 30. november 2013

Pakkekalender.


Så kom børnenes pakkekalender op og hænge. Ude i vores lille glas gennemgang hænger pakkerne på begge sider, og det er bare super hyggeligt. Og selvom mine børn nu er 10 og 14, så bliver man aldrig for stor til at få pakkekalender. 








Ud over at forberede pakkekalenderen har mig og min datter Emilie også lavet adventskrans, pyntet op i huset og Emilie har lavet en masse hjerter af aviser !!!. Det vil vi vise imorgen.
God lørdag til alle. Hyg jer derude.
Hilsner fra  Rikke

tirsdag den 19. november 2013

Gamle kasser i drivhuset.

Jeg er den heldige ejer af et stort drivhus. Jeg har ikke specielt grønne fingre, så drivhuset bliver mest brugt som et ekstra værested for familien. Her i vintermånederne bruger vi også drivhuset, vi har installeret en brændeovn derinde, så når der tændes op , er drivhuset det mest vidunderlige sted at sidde og nyde en kop the. Ofte sidder jeg og pile fletter inde i drivhuset i de kolde måneder, det er bare det skønneste.
Jeg har indrettet det ene hjørne i drivhuset med gamle kasser, til opbevaring af brænde, blade mm. De gamle kasser giver en hyggelig stemning, og de er altid pyntet med stearin lys og en blomst/plante.
Brændeovnen er en arvesag fra min mands forældre, det er en ordentlig klods, men med et kæmpe brændekammer og mulighed for at åbne godt op til flammerne. Den lurede børnene hurtigt, så der bliver ofte grillet skumfiduser, mmmm.





Det var et par billeder af et af mine ynglings opholds steder. Det er vigtigt at have nogle steder hvor man kan finde ro, og det her hjørne bruger jeg ofte.

I må have det skønt alle sammen.

lørdag den 9. november 2013

Tiden sig nærmer, og jeg glæder mig..

Jeg elsker bare julen, og nu nærmer den sig heldigvis. Det er så hyggeligt når vi begynder at pynte op derhjemme, bager småkager, gang i brændeovnen og levende lys over det hele, det er som om familien samles på en anden måde, der er en anden ro over os, og vi får lidt luft fra vores stressede hverdag.

Jeg plejer hvert år at besøge et julemarked, i år skal vi forbi Honning og Floras julemarked, det bliver super hyggeligt. Her er et par ideer til julemarkeder.

Julemarked Honning og Flora


Birkegårdens Haver



Haveselskabets Have, Frederiksberg


Mon ikke i også glæder jer ???

Fortsat god weekend

.

fredag den 1. november 2013

Nøgler....

Har lige fået nye låse og nøgler i alle vores døre, vi havde de helt gamle runde nøgler. Låsen kan bankes ind, så døren kunne åbnes på få sekunder af en tyv, skræmmende. Og ikke nok med det, så var låsene så slidte at vi flere gange har oplevet at børnene har ringet hjemmefra og sagt at de ikke kan låse døren op, det holder ikke, så nu er de alle skiftet og huset er forhåbentligt blevet lidt mere tyveri skikret.

Og når jeg nu er så glad for mine nye låse, så faldt mine øjne på mit nøgleophæng, det skal afgjort laves om snarest. Jeg har i den store google verden fundet inspiration til smukke, praktiske og sjove nøgleophæng, så er det bare at vælge.

Den sjove
Den kreative, og den min søn vil foretrække.



Genbrugs modellen med gamle nøgler.

Vintage modellen 

Den virkelig nuttede.

Eller skabsmodellen hvis det skal se lidt mere ryddeligt ud.


Så er det bare at vælge :-)
God weekend til Jer alle