Startside

tirsdag den 6. januar 2015

Tilbage på arbejde.


Nu er alle fridagene slut, et nyt år er startet, og arbejdet hober sig op med det samme. Jeg har i den seneste tid haft en del arbejde, det er også ok, selvom jeg godt kunne finde på en masse andre ting og tage mig til, men der skal jo nogle penge i kassen.Jeg har mit kontor hjemme, så jeg har selvfølgelig sørget for at få det indrettet hyggeligt.


De sorte kartoteks bokse er jeg helt vild med. Jeg købte denne ny for et par år siden,og med næsten dagligt brug har den allerede fået et fint slid. Stearinlys hører absolut også til på mit kontor, især på en dag som idag, hvor alt har været gråt og halvmørkt.


Jeg har sat et par hylder op over computeren, de er ikke til nytte, kun til pynt, for det er svært at nå op til dem, da man skal over det store skrivebord for at nå derop, men de skaber masser af hygge og plads til nips og pynt.


Jeg fandt for nyligt det fine vindue på den øverste hylde, det passer perfekt deroppe, og det giver en fantastisk stemning i rummet, især når der er tændt stearinlys ved siden af.

God arbejdslyst til alle jer arbejdsheste derude.

Hilsner fra Rikke